Articole                     Galerie foto
Cosul e gol
Produse

Informatii
Cum cumpar
Plata si livrare
Termen si conditii
 inapoi2021-09-27
Adauga in cos 
Marimea pozei
Comanda
Produs : JIG HEAD FILFISHING CU CARLIG VMC BLACK NICKEL 3/0-14GR / 5 BUC / PLIC
Tipul : FIL0769
Pret : 10.00 RON

Descrierea produsului :
Pescuitul la salau cu jiguri este cel mai popular stil de pescuit din gama spining in Romania. De la an la an are din ce in ce mai multi adepti si pe buna dreptate putem spune ca pescarul de salau este un pescar complet.
Pentru un pescuit de calitate, pescarul de salau foloseste cele mai bune echipamente si accesorii, de la lansete, mulinete, fire, la naluci si jiguri. Calitatea materialelor folosite la fabricarea jigurilor este una de top.
Jigurile FilFishing sunt turnate pe cele mai bune carlige VMC Black Nickel.
VMC® utilizează oțel de înaltă calitate, pentru a permite un cârlig mai subțire, cu cel mai înalt nivel de calitate și durabilitate. Cârligele Black Nickel au finisaje premium, elegante de la VMC®, realizând echilibrul vital între claritate și rezistență.
Aceste placări tehnice asigură un nivel ridicat de discreție pentru majoritatea tehnicilor moderne de pescuit.Carbonul stabilizează otelul în timpul schimbărilor de temperatură. Cu cât este mai ridicat nivelul de carbon, cu atât este mai puternic oțelul.
Carligele VMC Black Nickel Barbarian pe care sunt turnate aceste jiguri sunt carlige cu ochet mare, cu barbeta regular, din HI-Carbon Steel, curbura de 90 de grade. Raportul calitate/pret este unul de nerefuzat pentru pescarul de spining.
- carlig nr:3/0 VMC
- greutate:14 gr
- cantitate:5 buc/plic
- culoare: Black Nickel
 

Linkuri
Pagina principala
Inregistrare
Comanda
Ati uitat parola?
Contact

Autentificare

Continut cos
Cosul e gol

Design & Hosting By: ParkNet in 2012