Articole                     Galerie foto
Cosul e gol
Produse

Informatii
Cum cumpar
Plata si livrare
Termen si conditii

Termen şi condiţii

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, cumparatorul fiind obligat sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. Costurile de expediere vor fi achitate de catre cumparator.

Produsele cumparate prin intermediul site-ului nostru beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit, atunci cand se impune, de certificatul de garantie al producatorului.

Conform legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunta la cumpararea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier sau prin posta. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi revandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand, fie, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Linkuri
Pagina principala
Inregistrare
Comanda
Ati uitat parola?
Contact

Autentificare

Continut cos
Cosul e gol

Design & Hosting By: ParkNet in 2012